Hola!

A Quepo hem començat el mes de setembre amb tanta força que ens ha faltat temps per dir “eo, estem vives i coleando“.

Després de que tot l’equip ens tanquessim durant 7 jornades estratègiques a compartir avaluació del primer semestre de l’any, projectar expectatives i consensuar accions, ens hem posat manos a la obra amb la producció de dos projectes audiovisuals. Un spot per a EAPN pel Dia Internacional de l’eradicació de la pobresa del que ja us anirem explicant coses perque pinta molt bé. I un altre vídeo amb AERESS per al llançament d’una eina online, superxula que creiem serà molt útil.

A banda de lo audiovisual, estem amb moooooltes ganes preparant una acció de comunicació i educació per al desenvolupament al voltant d“Això és EpD” amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per la setmana del dia la pobresa. Volem acostar les reflexions, projectes i audiovisuals que moltes entitats socials i de cooperació d’arreu han fet sobre els drets fonamentals de les persones i acostar-ho al públic i la comunitat d’usuaris i usuàries de les biblios. Ja us en direm més, també, ho estem fent amb molt de carinyu.

Estem preparant altres campanyes i accions i enllestint unes webs ben xules que ben aviat veuran la llum. I, ….. ja per últim…. no ens enrollem més…..abans de que acabi l’any arrancarà un dels projectes mimats que venim preparant des d’abans de l’estiu: tornem a parlar d’economia ; ) ….. como no.

Ja veieu que el temps de silenci d’aquests dies ha estat ben emprat. Una abraçada!