Fa més de 15 anys vam començar a fer producció audiovisual. Sense Youtube.

Ben aviat, la nostra obsessió per l’estratègia ens va portar a desenvolupar serveis de comunicació, per assegurar-nos que els vídeos no quedaven a un calaix. Avui, som un equip que ofereix tots els serveis de comunicació i producció audiovisual que pugueu necessitar.

D’un procés de treball fet amb cura en poden sortir productes brutals: tot comunica.

Qui som

Sòcia fundadora de Quepo, s'especialitza en el disseny i execució de campanyes de comunicació per a organitzacions socials. A partir de l’aplicació de noves narratives, proposa a cada organització una visió estratègica de la comunicació que l’ajudi a trobar el seu propi relat, sempre de manera participativa, per tal d’incloure en el procés a les audiències sobre les quals es vol influir.

Sonia Ros Muriel

Direcció
Formada en el sector de la comunicació, la gestió cultural i la fotografia. Durant set anys va coordinar la comunicació de Barcelona En Comú, dirigint estratègies, campanyes i equips creatius. Anteriorment, havia treballat com a freelance per l’AECID, el CCCB o la Fundació Interarts. El març de 2021 es va incorporar a l’equip de Quepo com a coordinadora de projectes comunicatius.

Cristina Mañas Rubio

Coordinació
Va estudiar cinema i audiovisual a l’ESCAC, en l’especialitat de documental. Ha realitzat tasques d’ajudant de direcció i guionista en produccions de ficció i documental. Des de fa deu anys treballa en el disseny d’estratègies, la creació de continguts i la coordinació de projectes de comunicació. Actualment, conceptualitza i coordina projectes de comunicació i audiovisual a Quepo.

Berta Diumaró Saperas

Comunicació
Muntadora i realitzadora especialitzada en cinema documental i incidència sociopolítica, amb un postgrau de Muntatge per la UPF-BSM. Va ser sòcia de la cooperativa Metromuster, des d’on impulsa els documentals Tarajal (2016) o Idrissa (2016). Com a cap de postproducció i muntadora ha treballat per a l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Català de les Dones o el Museo Reina Sofía.

Marina Freixa Roca

Muntatge
Politòloga especialista en drets humans i gènere. Llicenciada en Ciències Polítiques i Administració Pública, és màster en Relacions Internacionals, cooperació pel desenvolupament i en Integració Europea. Ha coordinat l’àrea de formació a l’institut de Drets Humans de Catalunya i ha elaborat programes d’estudis per visites d’investigació al Consell d’Europa i al Tribunal Europeu de Drets Humans.

Diana Osadci

Gestió de projectes
Cineasta, guionista i productor amb vint anys d'experiència dins el sector audiovisual. En els últims anys s’ha especialitzat en el desenvolupament d'estratègies de comunicació per a la transformació social i de metodologies participatives per al tercer sector. Assessora, fa xerrades a institucions, dinamitza processos i dirigeix projectes destinats a la transformació social.

Pablo Zareceansky Montserrat

Audiovisuals
Especialista i consultor en processos estratègics, de participació i comunitaris. Ha dissenyat i executat projectes d’enfortiment de xarxes, entitats i col·lectius socials a quatre continents; amb un treball local enfocat en la participació, l’enfortiment associatiu i comunitari. Expert en planificació estratègica, formació, comunicació comunitària i facilitació de grups.

Uri Josa i Fresno

Participació
Realitzadora audiovisual i productora. Especialitzada en direcció i producció documental (EICTV, Cuba — NYFA, EUA), ha viscut a diferents països, on ha treballat com a freelance per diverses productores. El 2019 va dirigir el seu primer llargmetratge documental, Operació Globus, una coproducció amb Televisió de Catalunya que es va estrenar en el marc del Festival Docs Barcelona.

Ariadna Seuba Serra

Audiovisual
Dissenyadora gràfica, llicenciada a la Universidad Jorge Tadeo Lozano de Bogotà, Colòmbia. Màster en Dades i Disseny a l'Escola ELISAVA. S'especialitza en visualització de dades i disseny de la informació com a eines generadores d'empatía i coneixement, i en projectes de transparència i accés a la informació, així com en economia de les cures i desenvolupament del mercat laboral des d'una perspectiva de gènere.

Manuela Ospina Pedraza

Disseny gràfic
Va estudiar direcció cinematogràfica, guió i producció al CECC. Sòcia treballadora de Quepo, està especialitzada en producció audiovisual. Ha estat productora executiva de diversos documentals (¡Abramos las cancelas!, DiomCoop, Projecte Fam, Interferències i Janadesh) i actualment dirigeix el projecte bianual de comunicació «Salut, Drets, Acció» amb la International People’s Health University.

Raquel Bonell Barrachina

Producció
Llicenciat en economia i ADE per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en assessoria fiscal i comptable per diverses entitats del tercer sector i l'economia social. Ha estat membre del Seminari d'economia crítica Taifa i ha publicat diversos informes d'economia i articles a mitjans especialitzats. És responsable de la gestió econòmica de Quepo i membre del Consell Rector de la Directa.

Ivan Gordillo Bernárdez

Gestió econòmica
Copywriter, community manager i analista digital. Té més de deu anys d’experiència en el camp de la comunicació digital i s’ha especialitzat en la creació de contingut social, cultural i polític. Graduada en Dret i Ciències Polítiques. És sòcia fundadora de la llibreria La Carbonera.

Mar Redondo i Justel

Comunicació digital
Directora de continguts creatius. Llicenciada en Humanitats per la UPF i Postgrau en gestió cultural i comunicació corporativa i estratègica per la mateixa Universitat. Ha escrit 7 llibres per diverses entitats i editorials, així com presentat i guionitzat programes de ràdio i televisió. Com a creadora de continguts de marca ha treballat per clients nacionals i internacionals els darrers 18 anys.

Sara Aguareles Tudela

Redacció creativa

Còmplices

habituals

Com et

podem ajudar?

Treballem la comunicació amb la idea de construir i transformar. Per nosaltres és una eina de mobilització social i generació de canvi. És molt més que una simple eina de difusió i publicitat. I ho combinem amb el treball propi d’una agència de comunicació i una productora audiovisual. Una visió que ens permet tenir cura dels missatges i cuidar amb detall la qualitat en la producció.

 

Comunicació

i storytelling

Estratègia de comunicació

Disseny i producció de campanyes

Curadoria de continguts

Direcció d’art

Creativitat i disseny gràfic

Consultoria en comunicació

Conceptualització i desenvolupament web

Estratègia digital i xarxes socials

Premsa

Audiovisual

Documental i webdoc

Transmèdia i noves narratives

Vídeo participatiu

Ficció i spot

Vídeo de sensibilització

Motion graphics

Quepo és una cooperativa sense afany de lucre i compromesa amb l’economia social i solidària. Aquesta aposta per un sistema econòmic respectuós amb les persones, el planeta i els territoris sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació, és una aposta col·lectiva que ens ha portat a participar de diferents espais i projectes que treballen amb aquests valors i principis.

Cada any ens autoavaluem, fem balanç social.

Hem treballat amb:

aFFaC / Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament / Agència Catalana de Joventut / AGARESO / AICEC-ADICAE / Airun / Ajuntament de Barcelona (ESS) / Ajuntament de Barcelona (Justícia Global) / Ajuntament de Barcelona (Acció Comunitària) / Ajuntament de Sant Cugat / Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts / Aliança Global de la Banca amb Valors / Amics de la gent gran / Amigos de la Tierra / Associació pels Drets Sexuals i ReproductiusASAD / Associació Fora de Quadre / Associació Panorama 180 / Asociación Campo Creativo Cero / Associació Xarxa Audiovisual Comunitària / Barcelona Activa / Barcelona En Comú / Bruna Coop / Càmeres i Acció / Candidatura d’Unitat Popular (CUP) / CCCB / CCMA / CEAR / Centre Delàs / Centre d’Estudis de L’Hospitalet / Chagas Coalición / Change.org / CIC Batá / Ciemen / CONGDE / Consell d’Associacions de Barcelona / Consell Nacional de la Joventut de Catalunya – CNJC / Coordinadora de ONGD de València / CONCA / CONGDCAR / Crític / Cultivant Igualtat / CVONGD / Diputació de Barcelona / Departament de Drets Social – Generalitat de Catalunya / Ecologistas en AcciónEl Diario.es / Ekona / El Risell / El Tinglado / Escola Cultura de Pau / Espai Societat Oberta / Eurodad / Farmacèutics Mundi / Federació ACAPS / Foment de Ciutat / Fons Català de Cooperació / Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores / Fibracat TV / FIIAPP / Fundació Autònoma Solidària / Fundació BofillFundació Bosch i Gimpera / Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia / Fundació Interarts / Grain / Greenpeace / ISGlobal / Institut Català de les Empreses Culturals / Institut de Cultura de Barcelona (ICUB)Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona / KULT CoopLa Ciutat Invisible / La Coordi / La HidraLa Nut / La Tremenda /LaFede.cat / L’Esberla / Medicus Mundi / Metges del Món / Metromuster / Ministerio de Universidades – Gobierno de EspañaMuseo Reina Sofía-La Laboratoria / Obra Social de Sant Joan de Déu / Observatori del Deute (ODG) / OIM / Open Society Foundations / Oxfam Intermón / People’s Health Movement / Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere / PHIT / Quorum Global / Raons públiques / Resistencia Saharaui / Retorna / Revista Soberanía Alimentaria / Rezero / Rice Up Studio / Rosa Luxemburg Stiftung / Setem / SMAC / SouthMed WiA / SOC Generalitat de Catalunya / SOS Racisme / Tàndem Social / Taula catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia / Teleduca / Telenoika / The Switchers Community / Torre Jussana / Universitat Autònoma de Barcelona / Escola Cultura de Pau – UAB / Universitat de Barcelona / Universitat Jaume I de Castelló / Valentes i acompanyades / Xarxa per la conservació de la natura / Zemos 98

Quepo

en obert

Un dia vam tenir un blog. Ara tenim un espai on, de tant en tant, hi publiquem vivències, expliquem com entenem la comunicació i com desenvolupem els projectes.

Treballar millor per treballar menys (IV)

Treballar millor per treballar menys (IV)

Els processos de treball: estandaritzar, paquetitzar... treballar millor per treballar menys Un dels altres dilemes que s’ens planteja és com poder créixer sense incorporar més persones a l’equip, generant per tant més despesa de personal i dificultant així l’objectiu...

Poder decidir què fer i amb qui treballar (III)

Poder decidir què fer i amb qui treballar (III)

Estratègia comercial: decidir què fer i amb qui treballem. L’estratègia o pla comercial ha estat un dels conceptes que ha generat més controvèrsia dins la nostra organització. “Nosaltres no tenim pla comercial”, “treballem amb qui volem i vol treballar amb nosaltres”,...