Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Acompanyem persones, causes i projectes inconformistes i transformadors. Responem als reptes amb creativitat, estratègies de comunicació innovadores, narratives que agiten consciències i produccions audiovisuals que fan visible l’invisible.

cinema documental

Cuidar la salut de les persones, especialment la de les més vulnerables, és la motivació de l’Antònia, la Clàudia i la Pilar, una infermera, una metgessa i una cuidadora que protagonitzen aquest documental, que posa el el focus en la situació actual del sistema sanitari català.

concepte creatiu

Sota el lema, La Salut no era això, la mostra de cinema Salut Drets Acció 2022 va omplir el cinema Maldà de Barcelona per reivindicar el Dret a la Salut. La mostra forma part del projecte Salut Drets Acció que impulsem des de 2007 al costat de medicusmundi Mediterrània.

Premis de l’associacionisme i el lleure juvenil

Gràfica, Democràcia activa

Els premis del Consell Nacional de Joventut de Catalunya busquen reconèixer i estimular projectes desenvolupats des de l’associacionisme i el lleure infantil i juvenil. Hem col·laborat amb l’entitat amb el concepte i la producció de la línia gràfica dels premis com també generant continguts audiovisuals per a la seva difusió en l’àmbit digital.

gràfica, democràcia activa