el fons i la forma tot comunica

Baula

Premis Nacionals de Cultura 2022

Baula és un documental que hem tingut el plaer de produir per al Consell Nacional de Cultura i Arts de Catalunya. El documental posa en valor i aprofundeix l’obra de Núria Guiu, PEN Català, Jordi Casanovas, Càntut – Cançons de tradició oral i Rosa Fabregat a través de la seva trajectòria.

cinema documental

Diambar

Vídeo, Feminismes, EPD  

Al Senegal els feminismes avancen i nosaltres hem tingut el plaer de produir el reportatge Diambar per al programa Latituds del Canal 33 explicant aquesta realitat. El documental mostra tres projectes del Fons de Dones del Senegal finançats per Cooperació Catalana.

¡Abramos las cancelas!

Documental

Sota el nom de Brigada feminista, un grup de dones viatgem als camps de maduixes de Huelva per trobar-nos amb el sindicat Jornaleras de Huelva Lucha i documentar les condicions de vida i treball de les dones jornaleres. El documental “Obrim les cancel·les!” és una relatoria visual i sonora d’aquest trajecte impulsat per La Laboratoria i el Museu Reina Sofía.

Campanya i continguts digitals

La Salut no era això

Campanya, Justícia social, EPD

Sota el lema, La Salut no era això, la mostra de cinema Salut Drets Acció 2022 va omplir el cinema Maldà de Barcelona per reivindicar el Dret a la Salut. La mostra forma part del projecte Salut Drets Acció que impulsem des de 2007 al costat de medicusmundi Mediterrània.

Premis de l’associacionisme i el lleure juvenil

Gràfica, Democràcia activa

Els premis del Consell Nacional de Joventut de Catalunya busquen reconèixer i estimular projectes desenvolupats des de l’associacionisme i el lleure infantil i juvenil. Hem col·laborat amb l’entitat amb el concepte i la producció de la línia gràfica dels premis com també generant continguts audiovisuals per a la seva difusió en l’àmbit digital.

gràfica, democràcia activa

Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Creem estratègies de transformació. Connectem audiovisual, participació i noves narratives. Des de la creació a la difusió del projecte, treballem en 360º amb un enfocament de sensibilització i emancipació. Entenem la comunicació com una eina d’impacte social, però també com un procés comunitari. Volem desfer-nos de la idea que la comunicació és un simple instrument per vendre, i recuperar el seu sentit col·lectiu com espai per a la comunitat. Formem part, com a organització sense afany de lucre, del teixit de l’economia social i solidària de Barcelona. Tot comunica.