Per fi, arriba l’agost!
Avui, ens obliguem a posar el fre de mà i baixem la persiana. Marxem de vacances!!!

Descansarem unes setmanes per tornar amb les energies ben renovades i afrontar amb alegria l’últim trimestre d’aquest 2018.

A la tornada, ens esperen unes setmanes potents: L’Associa’t a la festa 2018 es celebrarà a la Plaça Catalunya del 22 al 24 de setembre, en el marc de les festes de la Mercè. Aquest any hi ha moltes novetats… el Joaco i l’Alba s’han encarregat de documentar tot el procés. Dies abans de la festa a la plaça, podrem veure i conèixer com funciona la creació de la campanya participativa; mostrant tot el procés intern, allò que no es veu i posant cara a totes les persones que ho fan possible. Un luxe. Us avisarem del dia i el lloc, no us preocupeu 😉

La Mostra de Cinema SalutDretsAcció comença a escalfar motors (bé, a hores d’ara els motots ja han arrencat), després de vacances ja us podrem explicar totes les novetats de l’edició d’aquest any: pel·lis, repors, debats crítics… i sobre Quorum Global, només dir-vos que us apunteu a l’agenda els dies 19, 20 i 21 d’octubre i marqueu un lloc al mapa: Màlaga!!!

El documental sobre l’experiència de DIOMCoop tancarà la última fase de postproducció i KN60lab obrirà de nou les portes a la Rambla del Raval (ho sabeu que tenen una web on podeu veure com han treballat fins ara? visiteu-la!).

A tot plegat, hi sumarem molts altres projectes que us anirem explicant amb molta il·lusió. Comunicació, participació, estratègia, vídeo social, sensibilització… de tot, però, de moment, ens reservem el misteri.

 

Ja ho veieu, ens espera una tardor xula. Prometem mantenir-vos-en ben informades!

Ara sí, esperem que acabeu de passar molt bon estiu, mooolt bones vacances (si encara ens esteu llegint des de la feina o bé si ja ho feu des de la platja).

 

Ens rellegim a la tornada 🙂

L’equip de Quepo