Hola!

Després de la festa major del Raval, tot just fa deu dies, ha arribat el moment de de fer una aturada: l’equipament de KN60lab tanca les portes. La bona notícia és que, només serà això, una “aturada” i que el projecte tornarà a peu de carrer, a la Rambla del Raval, el mes de setembre.

Marxem de vacances amb un bon regust de boca, repassant la bona experiència que ha suposat tot plegat: compartir aquesta aventura amb les companyes i amigues de L’Esberla, les experiències viscudes i tot l’aprenentatge guanyat a dins i fora dels dos mòduls, i, sobretot, saber que ens hem guanyat un raconet al cor del Raval, un barri que ens ha rebut i ens ha acollit d’una manera brutal. Marxem convençudes que el projecte de KN60lab encara ha d’aportar molt i que ens aportarà encara més experiències tan professionals com personals.

Segur que valdrà la pena seguir ben atentes com evoluciona durant la nova etapa que viurà a la tardor. Mentrestant, podeu visitar la web www.kn60lab.wordpress.com. Un espai en forma de repositori, on s’hi poden consultar les metodologies de treball, mapes d’interessos i altres materials que l’equip ha desenvolupat i que s’han volgut oferir en obert i compartir amb les entitats i tècnics que han acompanyat el projecte al llarg d’aquest temps.

Ara que s’acosta l’agost, que els dos mòduls ja estan recollits, el mobiliari del taller amb Makea endreçat, i la calor a la Rambla és més intensa que mai… ens ve de gust posar la mirada al retrovisor i compartir amb vosaltres unes quantes imatges d’aquests mesos, de març a juliol.

Ens veiem a la tornada… al setembre, a la Rambla del Raval!

[visual_portfolio id=”237782″]