Dijous passat, 21 de juny, vam celebrar la segona sessió participativa per construir plegades amb les associacions de Barcelona la comunicació de l’Associa’t a la Festa 2018. En aquesta ocasió, vam treballar els lemes de la campanya i les possibilitats a explorar pel que fa a la imatge gràfica del cartell d’enguany.

També vam dedicar un temps a pensar, en diversos grups, com aconseguir els objectius, to i valors que ens havíem marcat en la primera sessió participativa. Què podem transmetre a xarxes socials, com ens agradaria que fos la ràdio comunitària en directe que emetrà durant els dies de l’Associa’t a la Festa o quins temes ens agradaria tractar als murals col·laboratius que hi haurà repartits a la plaça.

Us deixem el vídeo realitzat per Joaco Barcala en què demanàvem a diferents representants de les entitats implicades “què és per a tu l’Associa’t?”. Les respostes són tan diverses com l’ADN de l’Associa’t.

 

[visual_portfolio id=”239680″]

Alba Forés
@albafores