Hola!

Dimarts passat, 5 de juny, més de trenta persones (representants d’unes vint-i-cinc associacions de la ciutat de Barcelona) ens vam reunir a Torre Jussana amb la idea, i amb l’objectiu, de construir plegades la comunicació per l’Associa’t a la Festa d’aquest 2018.  Va ser la primera sessió de tres; per tant, aquest també serà el primer de tres posts, amb els que intentarem explicar-vos el funcionament d’aquest procés participatiu.

Tot plegat ho portarem a terme durant els mesos de juny i juliol; l’objectiu de les sessions serà treballar i crear tots els elements d’una campanya: des de la finalitat i les comunitats amb qui ens comunicarem, fins als cartells, lemes, peces audiovisuals, el relat i tots aquells elements que creiem necessaris (i possibles) per a aquesta edició.

Una novetat del procés participatiu d’aquest 2018 és que el nostre company Joaco Barcala en farà un seguiment audiovisual. Serà present amb nosaltres totes les sessions i les documentarà amb la càmera. Tot aquest material ens servirà per explicar encara millor tot el procés participatiu, tot el que no es veu a simple vista, la feina i sobretot les entitats (i les persones que les formen) que hi ha darrera la campanya de comunicació d’Associa’t a la festa. Una eina més de comunicació externa que esperem que reforci el projecte.

No ens allarguem més… en aquest post podeu veure el vídeo resum de la primera sessió, on hem fet entendre el procés a les participants, ens hem inspirat, hem construit els fonaments i hem definit els objectius de la campanya.

Estigueu atentes al bloc, ben aviat publicarem els següents capítols!