Hola!

Potser encara no us n’havíem dit res, però ja fa mesos que treballem en un repte que ens il·lusiona moltíssim. Fins ara era un “secreto a voces”, però ara sí, ha arribat el moment d’explicar-vos-ho i dir-ho en veu alta: sí, serem cooperativa!

Era i és un pas necessari per ser més coherents amb la nostra manera de treballar i també amb la manera que tenim de veure i entendre el món. 
No ha sigut fàcil, però tot sembla indicar que ho aconseguirem abans d’acabar aquest 2017, ja que moltes elements s’han posat a lloc. Cal explicar-vos que hem rebut una subvenció del part del programa de Subvencions per la Promoció i Reforç de l’Economia Social i Solidària (ESS) de l’Ajuntament de Barcelona, que donarà l’empenta que faltava al projecte per poder-lo materialitzar.

Aquest petit pas per la humanitat, però enorme per nosaltres, haurà estat possible sobretot gràcies a l’esforç i la paciència de tot l’equip de Quepo i també gràcies a l’acompanyament i el suport de moltes persones i entitats: gent molt potent estretament vinculada al món de l’economia social i solidària, com el Gianni Orsini, la Cooperativa FACTO Assessors.
Des d’aquí els hi volem donar les gràcies 🙂

Ja ho veieu, el 2018 serà un any ple de canvis i nous reptes.
Encara ens queda molta feina per fer i molt camí per recórrer. I ho farem!

 

L’equip de Quepo