Estem d’estrena!

Després
de mesos treballant-hi, avui posem en marxa el nou web. Hem renovat les
parets digitals de casa nostra, apostant per un format molt visual –com no
podia de ser d’una altra manera– i dotant-nos d’una finestra a la xarxa
amb la que ens sentim més identificades.

 

Quepo.org

 

 

Tot i això, el web encara no està acabat. Al llarg de les properes setmanes hi anirem incorporant els projectes que us hem ofert des de que vam néixer, el 2007. Ara com ara, hi trobareu els projectes amb els quals estem treballant a dia d’avui, com FAM i Associa’t a la Festa i, també, d’altres que hem enllestit recentment, com Salut, Drets, Acció; #Art4Artic i Contra la Pobresa.

Ja us ho dèiem dies enrere, el portal web era la nostra assignatura pendent i aquest setembre ens hi hem deixat la pell per aprovar-la. La que ja podem anomenar «vella» web ens ha acompanyat des des dels inicis. Uns inicis que recordem, com dirien a Portugal, amb certa saudade (una espècie de melancolia i nostàlgia), però no podíem esperar més. Tocava renovar-se.

Però la renovació no és només estètica. El web antic se’ns havia quedat petit perquè Quepo, nosaltres mateixes, també hem anat canviant amb el pas dels anys i el web ja no reflectia la nostra identitat. Necessitàvem adequar-ho i poder visibilitzar la gran varietat de tipologies de projectes en els quals estem immerses en el nostre dia a dia.

Treballem en comunicació i sabem que un web és la porta d’entrada a casa. Així que aquí el teniu. Al «nou» web –que per descomptat és tant nostre com vostre– hi veureu canvis. Molts canvis. Però, òbviament, mantenim la filosofia de transformació social amb la comunicació i l’audiovisual Creative Commons amb la qual vam nèixer.

Benvingudes a la nostra nova casa digital!