Si veniu a veuren’s, així ens trobareu…passant l’escombra, rascant paper antic, pulint, repintant, penjant noves imatges, obrint finestres, i deixant que entri aire fresc i nou a la nostra casa digital.

Ja portem uns anyets fent uns “apañillos” a la nostra web antiga, antiquíssima, que ens ha acompanyat des del 2007. I després d’uns quants intents de renovar-nos per dins i per fora, per fi, ha arribat el moment de donar el salt!

Li tenim molt carinyo a aquella imatge de nosaltres mateixes, però era d’aquelles coses que el carinyo cap a la imatge d’un Quepo d’una època passada, va anar convertint-se en una urgència: la necessitat de renovar-nos, de buscar-li un lloc a una capsa de records preuats, perquè sense adonar-te, fa temps que ja no t’hi identifiques.

Però mai trobes el moment de posar ordre a la casa, fer neteja a fons, llançar tot el prescindible i quedar-nos a l’essència del què sóm, què fem i cap a on ens dirigim d’ara endavant. Crec que ha estat l’exemple més evident d’aquell refrà que diu “A casa del ferrer…”

Per fi, ara estem començant a posar fil a l’agulla, i esperem que aquest sigui el primer d’uns quants passos endavant que donarem a Quepo, i que us anirem compartint ben aviat!

Estem en construcció!

Aviat estrenarem la nova web, però ara ens trobareu al blog, facebook, twitter, pinterest, vimeo i youtube.

www.quepo.org