Sóc l’entrada, el post, 6b. Normalment els numeros importen, importen molt; però de vegades no importen gens, com ara. De vegades, per sort, les coses no són com un les espera. Mai he estat a Murcia, no l’he viscut vull dir, no hi conec a ningú personalment però avui m’han donat ganes de viure-hi, de ser una ciutadana més, de tenir el privilegi d’estar a la plaça del poble, de gaudir del dret d’expressar la meva opinió, el dret a que algú m’escolti, de poseïr la bellesa de la ciutadana de Murcia que parla en aquest video. (A l’inici del vídeo hi ha un senyor, també extraordinari, però ella comença al minut 4).

Jo, avui, després d’escoltar aquesta bella senyora expressant-se i havent viscut el resultat electoral d’ahir nit, sento que necessitem buscar altres maneres de construir, de construir-nos, que no passen per partits que guanyen, que ens representen, que no passen per administracions que canvien de mans, que passen per nosaltres, per creure en nosalters mateixos, per creure en els que tenim devant, al costat, no a sobre. Avui vull ser ella perquè em recorda, m’ensenya que hi han persones gegants al món que troben un racó per alçar la seva veu i troben algú que les escolta i els inspira. Gràcies per inspirar-me, no em calia sentir a cap líder, amb tu tinc suficient.