el fons i la forma tot comunica

Baula

Premis Nacionals de Cultura 2022

Baula és un documental hem tingut el plaer de produir pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. El documental posa en valor i aprofundeix en l’obra dels Premis Nacionals de Cultura 2022. Presenta a Núria Guiu, PEN Català, Jordi Casanovas, Càntut. Cançons de tradició oral i Rosa Fabregat a través de la seva trajectòria.

cinema documental

Diambar

Vídeo

Al Senegal els feminismes avancen. En aquest context, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament posa en marxa una línia innovadora de finançament per donar suport a projectes de dones. Quepo hem tingut el plaer de produir el reportatge Diambar pel programa Latituds del Canal 33 (CCMA) explicant aquesta realitat.

¡Abramos las cancelas!

Documental

Sota el nom de Brigada feminista, un grup de dones juristes, periodistes i realitzadores hem viatjat als camps de maduixes de Huelva per trobar-nos amb el sindicat Jornaleras de Huelva En Lucha, amb l’objectiu de documentar les condicions de vida i treball a les quals es veuen forçades moltes dones jornaleres, autòctones i migrants estacionals. El documental “¡Abramos las cancelas!” és una relatoria visual i sonora d’aquest trajecte.

Campanya i continguts digitals

Mostra de cinema

La Salut no era això

Campanya, Justícia social, EPD

La Mostra de Cinema Salut Drets Acció 2022 va tenir lloc els dies 10, 11 i 12 de novembre al Cinema Maldà de Barcelona. Sota el lema La Salut no era això, la mostra 2022 vol reivindicar el Dret a la Salut més enllà de l’àmbit sanitari. La mostra forma part del projecte Salut Drets Acció que impulsem des de 2007 al costat de medicusmundi Mediterrània.

Premis de l’associacionisme juvenil

Gràfica, Democràcia activa

Els Premis a l’associacionisme que atorga el Consell Nacional de Joventut de Catalunya busquen reconèixer i estimular projectes desenvolupats des de l’associacionisme juvenil i educatiu per a la defensa de drets de nens, nenes i joves de Catalunya. El Quepo hem col·laborat amb l’entitat amb el concepte i la producció de la línia gràfica dels premis.

gràfica, democràcia activa

Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Creem estratègies de transformació. Connectem audiovisual, participació i noves narratives. Des de la creació a la difusió del projecte, treballem en 360º amb un enfocament de sensibilització i emancipació. Entenem la comunicació com una eina d’impacte social, però també com un procés comunitari. Volem desfer-nos de la idea que la comunicació és un simple instrument per vendre, i recuperar el seu sentit col·lectiu com espai per a la comunitat. Formem part, com a organització sense afany de lucre, del teixit de l’economia social i solidària de Barcelona. Tot comunica.