Associa't

La festa de la Barcelona que es mou

La Festa de l’Associa’t ens apropa a la riquesa, la diversitat i la vitalitat del teixit associatiu durant les festes de la Mercè de Barcelona. És un projecte del qual ja s’han fet cinc edicions a les què hem acompanyat amb la comunicació, la cobertura de l’esdeveniment, la gràfica i la dinamització de la participació de les entitats. La Festa de l’Associa’t d’enguany tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre en sis espais de la ciutat.

narrativa audiovisual

Breaking news

Vídeo

Per comprendre la necessitat d’incorporar el Dret a la Informació a l’agenda de Barcelona en Comú, cal conèixer primer la importància de la qüestió. Quepo hem produït quatre càpsules pedagògiques al voltant dels eixos centrals d’aquest dret i les problemàtiques existents en el seu exercici.

cinema documental

¡Abramos las cancelas!

Documental

Sota el nom de Brigada feminista, un grup de dones juristes, periodistes i realitzadores hem viatjat als camps de maduixes de Huelva per trobar-nos amb el sindicat Jornaleras de Huelva En Lucha, amb l’objectiu de documentar les condicions de vida i treball a les quals es veuen forçades moltes dones jornaleres, autòctones i migrants estacionals. El documental “¡Abramos las cancelas!” és una relatoria visual i sonora d’aquest trajecte.

El món no viu en pau

Vídeo, sensibilització

Any rere any, milions de persones s’han d’acostumar al soroll de l’artilleria i a la incertesa de viure un present de guerra. El 2021 es van registrar 32 conflictes armats, així com 36 processos de pau. Amb la voluntat de sensibilitzar sobre aquesta realitat, hem produït dues peces audiovisuals per l’Escola de Cultura de Pau.

Cambiemos el cuento

Gràfica, web

Cicle de trobades per conèixer i reflexionar sobre noves narratives i transformació social organitzat per Oxfam Intermón, LaFede.cat, l’IUDESP de la Universitat Jaume I i Quepo. Un espai on s’han compartit metodologies, experiències i s’ha reforçat el treball en xarxa entre organitzacions. Hem creat la imatge gràfica, hem dissenyat i desenvolupat el web i n’hem generat una relatoria escrita.

gràfica, relatoria i web

Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Creem estratègies de transformació. Connectem audiovisual, participació i noves narratives. Des de la creació a la difusió del projecte, treballem en 360º amb un enfocament de sensibilització i emancipació. Entenem la comunicació com una eina d’impacte social, però també com un procés comunitari. Volem desfer-nos de la idea que la comunicació és un simple instrument per vendre, i recuperar el seu sentit col·lectiu com espai per a la comunitat. Formem part, com a organització sense afany de lucre, del teixit de l’economia social i solidària de Barcelona. Tot comunica.